Ćwiartka
świeża: luzem, pakowana na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożona: w bloku lub w woreczkach
Noga - cięta anatomicznie
świeża: luzem, pakowana na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożona: w bloku lub w woreczkach
Mięso z nogi ze skórą
świeże: luzem, pakowane na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożone: w bloku lub w woreczkach
Mięso z nogi bez skóry (w całości lub krojone w kostkę)
świeże: luzem, pakowane na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożone: w bloku lub w woreczkach
Udo
świeże: luzem, pakowane na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożone: w bloku lub w woreczkach
Mięso udowe ze skórą
świeże: luzem, pakowane na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożone: w bloku lub w woreczkach
Mięso udowe (w całości lub krojone w kostkę)
świeże: luzem, pakowane na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożone: w bloku lub w woreczkach
Podudzie
świeże: luzem, pakowane na tacce, próżniowo lub w atmosferze modyfikowanej
mrożone: w bloku lub w woreczkach

 

 

strona główna | o firmie | nasze produkty | grupa drobex | kontakt | abc konsumenta